לןגן

דגים ברוטב עם פול ירוק

מאת: Sidney Hamo, פורסם: 14/02/2020 | 14:01
דגים ברוטב עם פול ירוק

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

דגים

משרה לדגים

רוטב

אופן הכנה

  1. למשרה:

  2. מכינים כחצי שעה לפני ההגשה מערבבים הכל שמים את הדגים מערבבים ומניחים בצד

  3. לרוטב:

  4. מחממים את השמן ומטגנים את הפלפלים לכמה דק'

  5. מוסיפים את השום והתבלינים לעוד 2 דק'

  6. מוסיפים את הרסק מצמצמים 2 דק'

  7. ומוסיפים את כל השאר לבישול של 40 דק' ומניחים בצד עד הארוחה

  8. לקראת הארוחה מחממים את הרוטב כשחם מוסיפים את הדגים מבשלים רבע שעה ונותנים לזה לנוח 10 דק

  9. בתאבון

  10. תבלינים לתקן לפי הטעם