דגים ברוטב עם פול ירוק
מאת: Sidney Hamo, פורסם: 14/02/2020 | 14:01
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
דגים
-
אפשרי בגדול כל דג אני אוהב נסיכת הנילוס טרי או בורי
משרה לדגים
-
לימון סחוט
-
קוסברה קצוצה
-
1/4 כמית כמון
-
1 כפית כורכום
-
כף פפריקה
-
1/4 כפית פלפל לבן
-
קורט מלח ים
-
שמן
רוטב
-
גמבה חתוכה
-
פלפל ירוק חריף
-
2 עגבניות פרוסות
-
2 כוסות פול ירוק
-
2 רסק עגבניות
-
4 פלפל יבשים
-
2 לימון פרסי
-
ראש שום קלוף/חתוך
-
כף פפריקה
-
חצי כפית פלפל לבן
-
כפית שטוחה כרכום
-
מלח ים
-
חצי כפית כמון
-
כפית סוכר
-
שמן
-
2 כוסות מים
-
חצי חב' קוסברה
אופן הכנה
-
למשרה:
-
מכינים כחצי שעה לפני ההגשה מערבבים הכל שמים את הדגים מערבבים ומניחים בצד
-
לרוטב:
-
מחממים את השמן ומטגנים את הפלפלים לכמה דק'
-
מוסיפים את השום והתבלינים לעוד 2 דק'
-
מוסיפים את הרסק מצמצמים 2 דק'
-
ומוסיפים את כל השאר לבישול של 40 דק' ומניחים בצד עד הארוחה
-
לקראת הארוחה מחממים את הרוטב כשחם מוסיפים את הדגים מבשלים רבע שעה ונותנים לזה לנוח 10 דק
-
בתאבון
-
תבלינים לתקן לפי הטעם