מוסיפים את כף השמן ומאדים את הבצל, השום והכרשה עד שיזהיבו..
3
מנמיכים את האש, מוסיפים לסיר את הירקות לפי מידת קשיותם ומאדים תוך כדי ערבוב, עד שהירקות מתרככים. מוסיפים כ- 2 ליטר מים (תלוי במידת הסמיכות הרצויה) ומביאים לרתיחה. .
4
מנמיכים את האש, מוסיפים את הפטרוזיליה והתבלינים כ- 1/2 שעה..
1
מחממים סיר גדול (לפחות 5 ליטר) על אש גבוהה, .
2
מוסיפים את כף השמן ומאדים את הבצל, השום והכרשה עד שיזהיבו..
3
מנמיכים את האש, מוסיפים לסיר את הירקות לפי מידת קשיותם ומאדים תוך כדי ערבוב, עד שהירקות מתרככים. מוסיפים כ- 2 ליטר מים (תלוי במידת הסמיכות הרצויה) ומביאים לרתיחה. .
4
מנמיכים את האש, מוסיפים את הפטרוזיליה והתבלינים כ- 1/2 שעה..