לןגן

מרק ירקות

מאת: ורד גולן, פורסם: 08/02/2020 | 12:37
מרק ירקות

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ‏מחממים סיר גדול (לפחות 5 ליטר) על אש גבוהה,

  2. מוסיפים את כף השמן ומאדים את הבצל, השום והכרשה עד שיזהיבו.

  3. מנמיכים את האש, מוסיפים לסיר את הירקות לפי מידת קשיותם ומאדים תוך כדי ערבוב, עד שהירקות מתרככים. מוסיפים כ- 2 ליטר מים (תלוי במידת הסמיכות הרצויה) ומביאים לרתיחה.

  4. מנמיכים את האש, מוסיפים את הפטרוזיליה והתבלינים כ- 1/2 שעה.