ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
שמים בקערת קמח ושמרים.
-
2
למתחילים לערבב .
-
3
אחר כך לשים מלח, סוכר ואת המים לאט לאט.
-
4
בסוף את השמן.
-
5
אם הבצק דביק אפשר להוסיף עוד קצת קמח.
-
6
אם הוא יבש להוסיף מים...
-
7
לחמם את התנור ולשים להתפחה.
-
8
אחר כך להוריד את הבצק ולחלק לעיגולים קטנים בגודל ביצה.
-
9
ושוב להתפיח.
-
10
לאחר ההתפחה למרוח את הביצה עם מים ושמן.
-
11
לאפות בחום 180 מעלות לא טורבו עד להזהבה.
1
שמים בקערת קמח ושמרים.
2
למתחילים לערבב .
3
אחר כך לשים מלח, סוכר ואת המים לאט לאט.
4
בסוף את השמן.
5
אם הבצק דביק אפשר להוסיף עוד קצת קמח.
6
אם הוא יבש להוסיף מים...
7
לחמם את התנור ולשים להתפחה.
8
אחר כך להוריד את הבצק ולחלק לעיגולים קטנים בגודל ביצה.
9
ושוב להתפיח.
10
לאחר ההתפחה למרוח את הביצה עם מים ושמן.
11
לאפות בחום 180 מעלות לא טורבו עד להזהבה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים