ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ראשית ננקה את חלקי העוף .
-
2
ננגב אותם טוב ונייבש..
-
3
נקלוף גם את תפוחי האדמה ..
-
4
בסיר סוטאג עם שליש כוס שמן .
-
5
וכפית כורכום נטגן עד להשחמה יפה את חלקי העוף ו תפוחי האדמה ..
-
6
נוציא אותם ונניח על צלחת ..
-
7
נחתוך את הבצל לרצועות דקות ונטגן גם אותו עד להזהבה ..
-
8
לאחר מיכן נוסיף כפית גדושה של חוואיג ונסדר את תפוחי האדמה וחלקי העוף , ניקח כף אבקת מרק עוף נמהל אותה בכוס מים רותחים ונוסיף אותה לסיר יחד עם עוד חצי כוס ,.
-
9
נתבל במלח ופלפל שחור גרוס..
-
10
נבשל בערך שעה על להבה נמוכה ועד לצמצום הנוזלים ..
-
11
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
ראשית ננקה את חלקי העוף .
2
ננגב אותם טוב ונייבש..
3
נקלוף גם את תפוחי האדמה ..
4
בסיר סוטאג עם שליש כוס שמן .
5
וכפית כורכום נטגן עד להשחמה יפה את חלקי העוף ו תפוחי האדמה ..
6
נוציא אותם ונניח על צלחת ..
7
נחתוך את הבצל לרצועות דקות ונטגן גם אותו עד להזהבה ..
8
לאחר מיכן נוסיף כפית גדושה של חוואיג ונסדר את תפוחי האדמה וחלקי העוף , ניקח כף אבקת מרק עוף נמהל אותה בכוס מים רותחים ונוסיף אותה לסיר יחד עם עוד חצי כוס ,.
9
נתבל במלח ופלפל שחור גרוס..
10
נבשל בערך שעה על להבה נמוכה ועד לצמצום הנוזלים ..
11
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים