לןגן

סופריטו - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 19/12/2019 | 06:38
סופריטו - דורית כהן

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית ננקה את חלקי העוף

  2. ננגב אותם טוב ונייבש.

  3. נקלוף גם את תפוחי האדמה .

  4. בסיר סוטאג עם שליש כוס שמן

  5. וכפית כורכום נטגן עד להשחמה יפה את חלקי העוף ו תפוחי האדמה .

  6. נוציא אותם ונניח על צלחת .

  7. נחתוך את הבצל לרצועות דקות ונטגן גם אותו עד להזהבה .

  8. לאחר מיכן נוסיף כפית גדושה של חוואיג ונסדר את תפוחי האדמה וחלקי העוף , ניקח כף אבקת מרק עוף נמהל אותה בכוס מים רותחים ונוסיף אותה לסיר יחד עם עוד חצי כוס ,

  9. נתבל במלח ופלפל שחור גרוס.

  10. נבשל בערך שעה על להבה נמוכה ועד לצמצום הנוזלים .

  11. בתאבון ובהצלחה 🌹