קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ראשית ננקה את חלקי העוף
ננגב אותם טוב ונייבש.
נקלוף גם את תפוחי האדמה .
בסיר סוטאג עם שליש כוס שמן
וכפית כורכום נטגן עד להשחמה יפה את חלקי העוף ו תפוחי האדמה .
נוציא אותם ונניח על צלחת .
נחתוך את הבצל לרצועות דקות ונטגן גם אותו עד להזהבה .
לאחר מיכן נוסיף כפית גדושה של חוואיג ונסדר את תפוחי האדמה וחלקי העוף , ניקח כף אבקת מרק עוף נמהל אותה בכוס מים רותחים ונוסיף אותה לסיר יחד עם עוד חצי כוס ,
נתבל במלח ופלפל שחור גרוס.
נבשל בערך שעה על להבה נמוכה ועד לצמצום הנוזלים .
בתאבון ובהצלחה 🌹