ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1)מנפים ביחד קמח קורנפלור אבקת סוכר אבקת אפייה ומכניסים למעבד מזון עם סכין להב מוסיפים את החמאה וחלמונים עד קבלת תערובת פירורית .
-
3
2) ממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק חלק .
-
4
3) ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה .
-
5
.
-
6
4)מרדדים את הבצק ל 1/2 סמ" ,.
-
7
מקמחים במידת הצורך.
-
8
.
-
9
5)קורצים עיגולים או כל צורה שרוצים✋❤ בקוטר 3 וחצי ס"מ מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות כ 8 דקות.
-
10
6)מעבירים את הריבת חלב לשקית זילוף ומזלפים במרכז וסוגרים בסיבוב עם עוד עוגיה ומגלגלים את השוליים בקוקוס.
-
11
שומרים בקופסה אטומה במקרר.
1
.
2
1)מנפים ביחד קמח קורנפלור אבקת סוכר אבקת אפייה ומכניסים למעבד מזון עם סכין להב מוסיפים את החמאה וחלמונים עד קבלת תערובת פירורית .
3
2) ממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק חלק .
4
3) ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה .
5
.
6
4)מרדדים את הבצק ל 1/2 סמ" ,.
7
מקמחים במידת הצורך.
8
.
9
5)קורצים עיגולים או כל צורה שרוצים✋❤ בקוטר 3 וחצי ס"מ מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות כ 8 דקות.
10
6)מעבירים את הריבת חלב לשקית זילוף ומזלפים במרכז וסוגרים בסיבוב עם עוד עוגיה ומגלגלים את השוליים בקוקוס.
11
שומרים בקופסה אטומה במקרר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים