ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לחתוך בצל לפרוסות, לטגן דקה שתיים,להוסיף 2-3 שיני שום פרוסות ולטגן עוד כחצי דקה..
-
2
להוסיף כל ירק שאוהבים ומתאים להקפצה..
-
3
אני שמתי.
-
4
גמבה אדומה,ירוקה וצהובה.
-
5
גזר.
-
6
תירס גמדי.
-
7
בצל ירוק.
-
8
וכרוב.
-
9
מקפיצים הכל ביחד,מתבלים בפלפל שחור,מלח,פפריקה מתוקה/חריפה .
-
10
ברטבים שמתי רוטב סויה,טיפה טריאקי,צ'ילי חריף (מי שלא אוהב שיחליף במתוק) ורוטב פאד תאי שמשדרג בענק!! .
-
11
** את הפסטה הרתחתי עד שנעשתה רכה,סיננתי והוספתי למוקפץ. למי שזה כבד מדי יכול להחליף באטריות ביצים..
-
12
מלא בהצלחה 🙏♥️.
1
לחתוך בצל לפרוסות, לטגן דקה שתיים,להוסיף 2-3 שיני שום פרוסות ולטגן עוד כחצי דקה..
2
להוסיף כל ירק שאוהבים ומתאים להקפצה..
3
אני שמתי.
4
גמבה אדומה,ירוקה וצהובה.
5
גזר.
6
תירס גמדי.
7
בצל ירוק.
8
וכרוב.
9
מקפיצים הכל ביחד,מתבלים בפלפל שחור,מלח,פפריקה מתוקה/חריפה .
10
ברטבים שמתי רוטב סויה,טיפה טריאקי,צ'ילי חריף (מי שלא אוהב שיחליף במתוק) ורוטב פאד תאי שמשדרג בענק!! .
11
** את הפסטה הרתחתי עד שנעשתה רכה,סיננתי והוספתי למוקפץ. למי שזה כבד מדי יכול להחליף באטריות ביצים..
12
מלא בהצלחה 🙏♥️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים