לןגן

מוקפץ ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

מאת: תמי ביטון, פורסם: 04/12/2019 | 19:28
מוקפץ ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

תקציר המתכון: מושלםםם גם בלי חזה עוף :)

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך בצל לפרוסות, לטגן דקה שתיים,להוסיף 2-3 שיני שום פרוסות ולטגן עוד כחצי דקה.

  2. להוסיף כל ירק שאוהבים ומתאים להקפצה.

  3. אני שמתי

  4. גמבה אדומה,ירוקה וצהובה

  5. גזר

  6. תירס גמדי

  7. בצל ירוק

  8. וכרוב

  9. מקפיצים הכל ביחד,מתבלים בפלפל שחור,מלח,פפריקה מתוקה/חריפה

  10. ברטבים שמתי רוטב סויה,טיפה טריאקי,צ'ילי חריף (מי שלא אוהב שיחליף במתוק) ורוטב פאד תאי שמשדרג בענק!!

  11. ** את הפסטה הרתחתי עד שנעשתה רכה,סיננתי והוספתי למוקפץ. למי שזה כבד מדי יכול להחליף באטריות ביצים.

  12. מלא בהצלחה 🙏⁦♥️⁩