ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
1 אבוקדו גדול (לא רך מידי)
-
-
-
-
-
חצי לימון עם הקליפה חתוך לקוביות קטנות
-
-
מלח,מלח גס,פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
-
1
את הסלמון לחתוך לקוביות 2 ס"מ.
-
2
להניח בקערה להוסיף בצל סגול חצוי חתוך לרצועות דקות.
-
3
פלפל צילי קצוץ .
-
4
פלפל אדום קלוי מנוקה וחתוך לרצועות.
-
5
לתבל שמן זית מלח ,לימון,כוסברה.
-
6
קצוצה להניח שעתיים במקרר.
-
7
את האבוקדו לחתוך לקוביות גדולות.
-
8
לתבל מלח גס,פלפל שחור גרוס.
-
9
חצי לימון סחוט ולערבב.
-
10
לסדר בצלחת הגשה ומעל את תערובת הדג.
1
את הסלמון לחתוך לקוביות 2 ס"מ.
2
להניח בקערה להוסיף בצל סגול חצוי חתוך לרצועות דקות.
3
פלפל צילי קצוץ .
4
פלפל אדום קלוי מנוקה וחתוך לרצועות.
5
לתבל שמן זית מלח ,לימון,כוסברה.
6
קצוצה להניח שעתיים במקרר.
7
את האבוקדו לחתוך לקוביות גדולות.
8
לתבל מלח גס,פלפל שחור גרוס.
9
חצי לימון סחוט ולערבב.
10
לסדר בצלחת הגשה ומעל את תערובת הדג.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים