אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

7,434
צפיות

סביצ'ה סלמון על מצע אבוקדו

המתכון של
סביצ'ה סלמון על מצע אבוקדו

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 250 גר סלמון טרי
  • בצל סגול חתוך לרצועות
  • 1 אבוקדו גדול (לא רך מידי)
  • 1 צ'לי אדום טרי
  • 1 פלפל אדום קלוי ומנוקה
  • חופן כוסברה
  • 3 כפות לימון סחוט
  • חצי לימון עם הקליפה חתוך לקוביות קטנות
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח,מלח גס,פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    את הסלמון לחתוך לקוביות 2 ס"מ.


  • 2

    להניח בקערה להוסיף בצל סגול חצוי חתוך לרצועות דקות.


  • 3

    פלפל צילי קצוץ .


  • 4

    פלפל אדום קלוי מנוקה וחתוך לרצועות.


  • 5

    לתבל שמן זית מלח ,לימון,כוסברה.


  • 6

    קצוצה להניח שעתיים במקרר.


  • 7

    את האבוקדו לחתוך לקוביות גדולות.


  • 8

    לתבל מלח גס,פלפל שחור גרוס.


  • 9

    חצי לימון סחוט ולערבב.


  • 10

    לסדר בצלחת הגשה ומעל את תערובת הדג.


1

את הסלמון לחתוך לקוביות 2 ס"מ.


2

להניח בקערה להוסיף בצל סגול חצוי חתוך לרצועות דקות.


3

פלפל צילי קצוץ .


4

פלפל אדום קלוי מנוקה וחתוך לרצועות.


5

לתבל שמן זית מלח ,לימון,כוסברה.


6

קצוצה להניח שעתיים במקרר.


7

את האבוקדו לחתוך לקוביות גדולות.


8

לתבל מלח גס,פלפל שחור גרוס.


9

חצי לימון סחוט ולערבב.


10

לסדר בצלחת הגשה ומעל את תערובת הדג.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים