לןגן

סביצ'ה סלמון על מצע אבוקדו

מאת: דורית אלישע, פורסם: 04/12/2019 | 17:34
סביצ'ה סלמון על מצע אבוקדו

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הסלמון לחתוך לקוביות 2 ס"מ

  2. להניח בקערה להוסיף בצל סגול חצוי חתוך לרצועות דקות

  3. פלפל צילי קצוץ

  4. פלפל אדום קלוי מנוקה וחתוך לרצועות

  5. לתבל שמן זית מלח ,לימון,כוסברה

  6. קצוצה להניח שעתיים במקרר

  7. את האבוקדו לחתוך לקוביות גדולות

  8. לתבל מלח גס,פלפל שחור גרוס

  9. חצי לימון סחוט ולערבב

  10. לסדר בצלחת הגשה ומעל את תערובת הדג