ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
1)מפוררים את השמרים בחלב ומערבבים היטב .
-
2
2)מכניסים לקערת המיקסר את הקמח סוכר ביצים תמצית וניל ומערבבים עם כף לאחד את הכל מוסיפים מלח ושוב מערבבים .
-
3
3) שופכים את החלב עם השמרים ומערבלים עם וו לישה עד לאיחוד ובסוף את המלח.
-
4
4) מכניסים את החמאה הרכה בהדרגה ומערבלים עד שהחמאה נעלמת ועד לקבלת בצק חלק ורך מאוד וזה בסדר.
-
5
.
-
6
5) מקמחים קערה ומניחים את הבצק ומתפיחים כ שעה וחצי עד שעתיים.
-
7
.
-
8
6)מורידים את האוויר.
-
9
ושוקלים את הבצק מחלקים ל12 כדורים של 80 גרם כל אחד ומניחים ברינג או תבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה .
-
10
7) מכסים במגבת ומתפיחים שנית לעוד 40 עד 50 דק .
-
11
8) מברישים ביצה מפזרים סוכר כבישי ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ20 דקות.
1
1)מפוררים את השמרים בחלב ומערבבים היטב .
2
2)מכניסים לקערת המיקסר את הקמח סוכר ביצים תמצית וניל ומערבבים עם כף לאחד את הכל מוסיפים מלח ושוב מערבבים .
3
3) שופכים את החלב עם השמרים ומערבלים עם וו לישה עד לאיחוד ובסוף את המלח.
4
4) מכניסים את החמאה הרכה בהדרגה ומערבלים עד שהחמאה נעלמת ועד לקבלת בצק חלק ורך מאוד וזה בסדר.
5
.
6
5) מקמחים קערה ומניחים את הבצק ומתפיחים כ שעה וחצי עד שעתיים.
7
.
8
6)מורידים את האוויר.
9
ושוקלים את הבצק מחלקים ל12 כדורים של 80 גרם כל אחד ומניחים ברינג או תבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה .
10
7) מכסים במגבת ומתפיחים שנית לעוד 40 עד 50 דק .
11
8) מברישים ביצה מפזרים סוכר כבישי ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ20 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים