250 גרם גבינה מגורדת של עמק אבל כל גבינה אחרת גם בסדר
אופן ההכנה
1
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן מוסיפים את השום מכניסים את הפטריות ועוד 5 דק טיגון.
2
2) מכניסים את העגבניות ותבלינים ומערבבים ומבשלים כ5 דקות מכבים את הגז .
3
3) מוסיפים את קוטג' וגבינת שמנת ומערבבים ושמים בצד .
4
4) אופן ההכנת הרוטב שמנת .
5
מטגנים את השום עם החמאה ושמן זית .
6
שופכים את השמנת לבישול ותבלינים ומבשלים כ 5דקות.
7
5)הרכבת הלזניה.
8
מסדרים עלי לזניה בתבנית פיירקס 20/30 יוצקים תערובת מניחים עלי לזניה ושופכים כמה כפות של רוטב שמנת ושוב מניחים עלי לזניה ושוב תערובת ושוב רוטב שמנת עד שהתערובת נגמרת ומסיימים עם מלית .
9
6)מפזרים גבינה על כל התבנית שיהיה כיסוי מלא .
10
.
11
ואופים 30 ⏲דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.
12
בתאבון.
1
1)מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן מוסיפים את השום מכניסים את הפטריות ועוד 5 דק טיגון.
2
2) מכניסים את העגבניות ותבלינים ומערבבים ומבשלים כ5 דקות מכבים את הגז .
3
3) מוסיפים את קוטג' וגבינת שמנת ומערבבים ושמים בצד .
4
4) אופן ההכנת הרוטב שמנת .
5
מטגנים את השום עם החמאה ושמן זית .
6
שופכים את השמנת לבישול ותבלינים ומבשלים כ 5דקות.
7
5)הרכבת הלזניה.
8
מסדרים עלי לזניה בתבנית פיירקס 20/30 יוצקים תערובת מניחים עלי לזניה ושופכים כמה כפות של רוטב שמנת ושוב מניחים עלי לזניה ושוב תערובת ושוב רוטב שמנת עד שהתערובת נגמרת ומסיימים עם מלית .