לןגן

לזניה פטריות 🍄🍄

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 22/11/2019 | 16:21
לזניה פטריות 🍄🍄

תקציר המתכון: טעים אש🔥🔥

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן מוסיפים את השום מכניסים את הפטריות ועוד 5 דק טיגון

  2. 2) מכניסים את העגבניות ותבלינים ומערבבים ומבשלים כ5 דקות מכבים את הגז

  3. 3) מוסיפים את קוטג' וגבינת שמנת ומערבבים ושמים בצד

  4. 4) אופן ההכנת הרוטב שמנת

  5. מטגנים את השום עם החמאה ושמן זית

  6. שופכים את השמנת לבישול ותבלינים ומבשלים כ 5דקות

  7. 5)הרכבת הלזניה

  8. מסדרים עלי לזניה בתבנית פיירקס 20/30 יוצקים תערובת מניחים עלי לזניה ושופכים כמה כפות של רוטב שמנת ושוב מניחים עלי לזניה ושוב תערובת ושוב רוטב שמנת עד שהתערובת נגמרת ומסיימים עם מלית

  9. 6)מפזרים גבינה על כל התבנית שיהיה כיסוי מלא

  10. ואופים 30 ⏲דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

  11. בתאבון