ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לקציצות.
-
2
בשר טחון בצל מגורד וסחוט כוסברה קצוצה דק מלח פילפל גרוס ובהרט מעט שמן אפשר להוסיף מעט שומן כבש אני נגררת אותו בפוריה כשהוא קפוא ישירות לעיסה ללוש טוב .
-
3
לקחת חציל לשטוף טוב טוב .
-
4
לפרוס את החציל לפרוסות לא עד הסוף שישאר מחובר בקצה .
-
5
למלא בין הפרוסות מהבשר טחון .
-
6
מהבשר הנותר להכין קציצות .
-
7
לרוטב .
-
8
לטגן בצל עד להשחמה .
-
9
להוסיף 2 כפות רסק .
-
10
לטגן 4-5 דקות להוסיף פפריקה פילפל שחור מעט קינמון .
-
11
להוסיף 2 כוסות מים רותחים .
-
12
להניח את החציל והקציצות .
-
13
עם כף לשפוך רוטב על החציל .
-
14
להביא לרתיחה להנמיך ולבדל בערך חצי שעה 45 דקות .
-
15
ניתן להוסיף גם תפוא .
1
לקציצות.
2
בשר טחון בצל מגורד וסחוט כוסברה קצוצה דק מלח פילפל גרוס ובהרט מעט שמן אפשר להוסיף מעט שומן כבש אני נגררת אותו בפוריה כשהוא קפוא ישירות לעיסה ללוש טוב .
3
לקחת חציל לשטוף טוב טוב .
4
לפרוס את החציל לפרוסות לא עד הסוף שישאר מחובר בקצה .
5
למלא בין הפרוסות מהבשר טחון .
6
מהבשר הנותר להכין קציצות .
7
לרוטב .
8
לטגן בצל עד להשחמה .
9
להוסיף 2 כפות רסק .
10
לטגן 4-5 דקות להוסיף פפריקה פילפל שחור מעט קינמון .
11
להוסיף 2 כוסות מים רותחים .
12
להניח את החציל והקציצות .
13
עם כף לשפוך רוטב על החציל .
14
להביא לרתיחה להנמיך ולבדל בערך חצי שעה 45 דקות .
15
ניתן להוסיף גם תפוא .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים