ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהגלידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
5 בננות קפואות מעט מופשרות
-
1-2 כפות חמאת בוטנים טבעית
-
-
-
כמה אגוזי פקאן או אגוזי מלך קלויים
-
-
תמצית פיסטוק או תמצית מנטה לא חובה
-
אופן ההכנה
-
1
להכניס בננות, חמאת בוטנים, תמר, תמצית וניל למעבד מזון עד שהמרקם חלק..
-
2
להוסיף פולי קקאו ואגוזים ולערבב ביד..
-
3
אם אתם רוצים גלידה בשני צבעים בכוס ניתן לשים בחלק מהגלידה קקאו..
-
4
אפשר לאכול מיד או להקפיא..
-
5
מומלץ להוציא 15 דקות מראש מהמקפיא לפני אכילה..
-
6
ניתן להשתמש בטחינה או חמאת שקדים במקום חמאת בוטנים..
1
להכניס בננות, חמאת בוטנים, תמר, תמצית וניל למעבד מזון עד שהמרקם חלק..
2
להוסיף פולי קקאו ואגוזים ולערבב ביד..
3
אם אתם רוצים גלידה בשני צבעים בכוס ניתן לשים בחלק מהגלידה קקאו..
4
אפשר לאכול מיד או להקפיא..
5
מומלץ להוציא 15 דקות מראש מהמקפיא לפני אכילה..
6
ניתן להשתמש בטחינה או חמאת שקדים במקום חמאת בוטנים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים