לןגן

גלידת בננה

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 12/11/2019 | 10:15
גלידת בננה

תקציר המתכון: מתכון בריאותי לתוספת אנרגיה וגם טעים. גם הילדים אוהבים.

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס בננות, חמאת בוטנים, תמר, תמצית וניל למעבד מזון עד שהמרקם חלק.

  2. להוסיף פולי קקאו ואגוזים ולערבב ביד.

  3. אם אתם רוצים גלידה בשני צבעים בכוס ניתן לשים בחלק מהגלידה קקאו.

  4. אפשר לאכול מיד או להקפיא.

  5. מומלץ להוציא 15 דקות מראש מהמקפיא לפני אכילה.

  6. ניתן להשתמש בטחינה או חמאת שקדים במקום חמאת בוטנים.