ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לחתוך חציל .
-
2
להמליח.
-
3
לשטוף במים אחרי 20 דקות.
-
4
לשים את החצילים עם שמן על נייר אפיה בתנור עד שמוכן כ45 דקות.
-
5
לטגן בצל עם שמן וסוכר.
-
6
אחרי שמוכן לשים חציל אפוי, ביצים קשות ובצל במעבד מזון..
-
7
להוסיף תבלינים. .
-
8
אין צורך בדרך כלל להוסיף הרבה מלח אם ממליחים חציל מראש. .
1
לחתוך חציל .
2
להמליח.
3
לשטוף במים אחרי 20 דקות.
4
לשים את החצילים עם שמן על נייר אפיה בתנור עד שמוכן כ45 דקות.
5
לטגן בצל עם שמן וסוכר.
6
אחרי שמוכן לשים חציל אפוי, ביצים קשות ובצל במעבד מזון..
7
להוסיף תבלינים. .
8
אין צורך בדרך כלל להוסיף הרבה מלח אם ממליחים חציל מראש. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים