ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
2 כפות ליקר / חלב/ מים / מיץ
-
3 כוסות אגוזים לא קלויים חמוציות / צימוקים
-
אפשר לגוון ובמקום אגוזים לשים שוקולד צ’יפס או גם וגם מה שאוהבים
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל170 מעלות .
-
2
עבדים עם 2 קערות באחת מנפים את הקמח והאפיה .
-
3
בקערה שניה טורפים את הביצים עם הליקר הסוכר וסוכר וניל .
-
4
מוזגים את הביצים לקערת הקמח ומערבבים עם כף לקבלת בצק דביק .
-
5
מוסיפים פנימה את האגוזים או כל תוספת אחרת שאוהבים .
-
6
בידיים רטובות יוצרים 2 נקניקים באורך של 30 סמ׳ בערך .
-
7
מניחים עג׳ תבנית עם נייר אפיה .
-
8
אופים 30 דקות או עד שההיכרות זהובות ויציבות למגע אך עדיין רכות ללחיצה.
-
9
לקרר לגמרי לא לדלג על שלב הקירור אחרת הכיכרות יתפוררו בחיתוך אפילו ניתן לאפות את הכיכרות יום קודם ולמחרת לפרוס ולהכניס לאפיה שניה .
-
10
לפרוס את הכיכרות לפרוסות דקות מניחים עג׳ רשת .
-
11
מחזירים לאפיה חוזרת של 25 דקות בחום 140 מעלות עד שהן יבשות לגמרי .
1
לחמם תנור ל170 מעלות .
2
עבדים עם 2 קערות באחת מנפים את הקמח והאפיה .
3
בקערה שניה טורפים את הביצים עם הליקר הסוכר וסוכר וניל .
4
מוזגים את הביצים לקערת הקמח ומערבבים עם כף לקבלת בצק דביק .
5
מוסיפים פנימה את האגוזים או כל תוספת אחרת שאוהבים .
6
בידיים רטובות יוצרים 2 נקניקים באורך של 30 סמ׳ בערך .
7
מניחים עג׳ תבנית עם נייר אפיה .
8
אופים 30 דקות או עד שההיכרות זהובות ויציבות למגע אך עדיין רכות ללחיצה.
9
לקרר לגמרי לא לדלג על שלב הקירור אחרת הכיכרות יתפוררו בחיתוך אפילו ניתן לאפות את הכיכרות יום קודם ולמחרת לפרוס ולהכניס לאפיה שניה .
10
לפרוס את הכיכרות לפרוסות דקות מניחים עג׳ רשת .
11
מחזירים לאפיה חוזרת של 25 דקות בחום 140 מעלות עד שהן יבשות לגמרי .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים