לןגן

ביסקוטים

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 04/11/2019 | 20:22
ביסקוטים

תקציר המתכון: כשהן נכנסות לצינצנת אפשר שיגיע החורף עין יותר כיף מגשם קר תה ועוגיות בסקויטים 😋

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל170 מעלות

  2. עבדים עם 2 קערות באחת מנפים את הקמח והאפיה

  3. בקערה שניה טורפים את הביצים עם הליקר הסוכר וסוכר וניל

  4. מוזגים את הביצים לקערת הקמח ומערבבים עם כף לקבלת בצק דביק

  5. מוסיפים פנימה את האגוזים או כל תוספת אחרת שאוהבים

  6. בידיים רטובות יוצרים 2 נקניקים באורך של 30 סמ׳ בערך

  7. מניחים עג׳ תבנית עם נייר אפיה

  8. אופים 30 דקות או עד שההיכרות זהובות ויציבות למגע אך עדיין רכות ללחיצה

  9. לקרר לגמרי לא לדלג על שלב הקירור אחרת הכיכרות יתפוררו בחיתוך אפילו ניתן לאפות את הכיכרות יום קודם ולמחרת לפרוס ולהכניס לאפיה שניה

  10. לפרוס את הכיכרות לפרוסות דקות מניחים עג׳ רשת

  11. מחזירים לאפיה חוזרת של 25 דקות בחום 140 מעלות עד שהן יבשות לגמרי