אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,263
צפיות

שניצל עגל מוקפץ עם ירקות ופסטה

המתכון של
שניצל עגל מוקפץ עם ירקות ופסטה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גר' שניצל עגל
  • 2 בצלים גדולים
  • 2 שיני שום כתוש
  • 2 גמבות
  • 3 גזרים
  • ברוקולי
  • שקית אטריות למוקפץ
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל לפי הטעם
  • קורט כורכום, כפית מחוקה תבלין עוף
אופן ההכנה
  • 1

    בווק חם עם כף שמן זית .


  • 2

    להקפיץ את השניצל חתוך לרצועות רחבות עד לשינוי הצבע להניח בצד.


  • 3

    לטגן את הבצל חתוך לרצועות לצבע זהוב להניח בצד.


  • 4

    להוסיף כף שמן זית ולהקפיץ את הגזר חתוך לטבעות דקות לצבע זהוב.


  • 5

    להניח בצד להקפיץ עם עוד כף שמן את הגמבה חתוכה לרצועות לצבע זהוב .


  • 6

    את הברוקולי להרתיח 10 דקות לסנן ולהקפיץ.


  • 7

    להחזיר את כל המצרכים לווק ולתבל.


  • 8

    לבשל את האטריות עם קורט מלח וכף שמן קנולה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק לערבב לבדוק טעמים לעוד 5 דקות חימום לספיגת טעמים.


1

בווק חם עם כף שמן זית .


2

להקפיץ את השניצל חתוך לרצועות רחבות עד לשינוי הצבע להניח בצד.


3

לטגן את הבצל חתוך לרצועות לצבע זהוב להניח בצד.


4

להוסיף כף שמן זית ולהקפיץ את הגזר חתוך לטבעות דקות לצבע זהוב.


5

להניח בצד להקפיץ עם עוד כף שמן את הגמבה חתוכה לרצועות לצבע זהוב .


6

את הברוקולי להרתיח 10 דקות לסנן ולהקפיץ.


7

להחזיר את כל המצרכים לווק ולתבל.


8

לבשל את האטריות עם קורט מלח וכף שמן קנולה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק לערבב לבדוק טעמים לעוד 5 דקות חימום לספיגת טעמים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים