ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
קורט כורכום, כפית מחוקה תבלין עוף
אופן ההכנה
-
1
בווק חם עם כף שמן זית .
-
2
להקפיץ את השניצל חתוך לרצועות רחבות עד לשינוי הצבע להניח בצד.
-
3
לטגן את הבצל חתוך לרצועות לצבע זהוב להניח בצד.
-
4
להוסיף כף שמן זית ולהקפיץ את הגזר חתוך לטבעות דקות לצבע זהוב.
-
5
להניח בצד להקפיץ עם עוד כף שמן את הגמבה חתוכה לרצועות לצבע זהוב .
-
6
את הברוקולי להרתיח 10 דקות לסנן ולהקפיץ.
-
7
להחזיר את כל המצרכים לווק ולתבל.
-
8
לבשל את האטריות עם קורט מלח וכף שמן קנולה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק לערבב לבדוק טעמים לעוד 5 דקות חימום לספיגת טעמים.
1
בווק חם עם כף שמן זית .
2
להקפיץ את השניצל חתוך לרצועות רחבות עד לשינוי הצבע להניח בצד.
3
לטגן את הבצל חתוך לרצועות לצבע זהוב להניח בצד.
4
להוסיף כף שמן זית ולהקפיץ את הגזר חתוך לטבעות דקות לצבע זהוב.
5
להניח בצד להקפיץ עם עוד כף שמן את הגמבה חתוכה לרצועות לצבע זהוב .
6
את הברוקולי להרתיח 10 דקות לסנן ולהקפיץ.
7
להחזיר את כל המצרכים לווק ולתבל.
8
לבשל את האטריות עם קורט מלח וכף שמן קנולה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק לערבב לבדוק טעמים לעוד 5 דקות חימום לספיגת טעמים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים