ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
במיקסר עם וו לישה ללוש את כל החומרים עד לאיחוד.
-
2
לאחר מכן להוציא את הבצק מהמיקסר, לקמח מעט את משטח העבודה וללוש עוד כ-5 דק'.
-
3
לחלק ל-6 כדורים (כ-80 גר' כ"א).
-
4
לחמם מחבת שתהיה חמה מאוד, בזמן שהמחבת מתחממת לקמח את משטח העבודה מעט והמערוך ולרדד לצורה עגולה לא עבה ולא דקה מדי, כ-2-3 מלימטר (אם רואים שהבצק נדבק - לקמח את המשטח והמערוך מעט).
-
5
להניח את הלאפה על המחבת החמה כשלושים שניות מכל צד ולהוציא לצלחת ולכסות אותה במגבת.
-
6
הערות:.
-
7
ניתן ללוש גם ביד ומומלץ להוסיף קודם את הנוזלים ואחכ את היבשים.
-
8
ניתן לאוכל מיד או להכניס לשקית הקפאה ולהקפיא מיד בסיום האפייה, וכשרוצים להפשיר ולחמם מעט.
1
במיקסר עם וו לישה ללוש את כל החומרים עד לאיחוד.
2
לאחר מכן להוציא את הבצק מהמיקסר, לקמח מעט את משטח העבודה וללוש עוד כ-5 דק'.
3
לחלק ל-6 כדורים (כ-80 גר' כ"א).
4
לחמם מחבת שתהיה חמה מאוד, בזמן שהמחבת מתחממת לקמח את משטח העבודה מעט והמערוך ולרדד לצורה עגולה לא עבה ולא דקה מדי, כ-2-3 מלימטר (אם רואים שהבצק נדבק - לקמח את המשטח והמערוך מעט).
5
להניח את הלאפה על המחבת החמה כשלושים שניות מכל צד ולהוציא לצלחת ולכסות אותה במגבת.
6
הערות:.
7
ניתן ללוש גם ביד ומומלץ להוסיף קודם את הנוזלים ואחכ את היבשים.
8
ניתן לאוכל מיד או להכניס לשקית הקפאה ולהקפיא מיד בסיום האפייה, וכשרוצים להפשיר ולחמם מעט.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים