כף שביבי בצל מטוגן של מאסטר שף לא חייב אפשר לטגן בצל ולהוסיף
2 ביצים
4 כפיות קואקר
1/4 פלפל שחור
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
כפית מלח
מעט אגוז מוסקט
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית כמון
2 כפות שמן זית
פירורי לחם לציפוי הקציצות
אופן ההכנה
1
בסיר מבשלים את פלחי הכרובית ואת קוביות תפוחי האדמה עם מים ומלח עד שהם רכים מסננים את המים ומועכים את הכרובית עם תפוחי האדמה לפירה..
2
בקערה נפרדת שמים את הגזר המגורד, פטרוזיליה קצוצה, שביבי בצל, קואקר, ביצים,שמן זית ותבלינים ומערבבים, מוסיפים את פירה הכרובית עם תפוחי האדמה ומערבבים הכל ביחד ויוצרים מהעיסה קציצות..
3
טובלים את הקציצות בפירורי לחם מרפדים תבנית בניר אפיה ומניחים את הקציצות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 30-40 דקות או עד שהקציצות מוכנות אוכלים עם סלט ירקות טרי..
1
בסיר מבשלים את פלחי הכרובית ואת קוביות תפוחי האדמה עם מים ומלח עד שהם רכים מסננים את המים ומועכים את הכרובית עם תפוחי האדמה לפירה..
2
בקערה נפרדת שמים את הגזר המגורד, פטרוזיליה קצוצה, שביבי בצל, קואקר, ביצים,שמן זית ותבלינים ומערבבים, מוסיפים את פירה הכרובית עם תפוחי האדמה ומערבבים הכל ביחד ויוצרים מהעיסה קציצות..
3
טובלים את הקציצות בפירורי לחם מרפדים תבנית בניר אפיה ומניחים את הקציצות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 30-40 דקות או עד שהקציצות מוכנות אוכלים עם סלט ירקות טרי..