בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מערבבים במהירות בינונית את השמנת מתוקה, חלב מרוכז, חלב 3% ותמצית וניל עד לאיחוד מלא (החלב מרוכז נוטה לשקוע לתחתית, חשוב לבדוק שהתערבב טוב עם כל שאר החומרים).
3
מעברים את המסה למד ליטר או לכלי שנוח למזוג ממנו ומוזגים לשקעי התבנית עד למלא.
4
לאחר מכן מעבירים להקפאה של לילה (או כ-8 שעות ) או עד שהגלידה התיצבה..
5
ציפוי:.
6
בבן מרי ממסים את השוקולד ומוסיפים לו את השמן ומערבבים עד לאיחוד (הציפוי צריך להיות נוזלי אבל לא מדי נוזלי, שיתפס על הגלידה, בטמפ' החדר).
7
מעבירים לכוס גדולה, כזו שנוכל להכניס את הגלידה עד המקל לציפוי בפעם אחת.
8
מוציאים את התבנית מהמקפיא, משחררים בעדינות את הגלידות וטובלים אותם ומניחים עד שהציפוי מעט מתקשה.
9
אופציונלי: להוסיף שברי שקדים או כל תוסף אחר..
1
הכנת הגלידה:.
2
בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מערבבים במהירות בינונית את השמנת מתוקה, חלב מרוכז, חלב 3% ותמצית וניל עד לאיחוד מלא (החלב מרוכז נוטה לשקוע לתחתית, חשוב לבדוק שהתערבב טוב עם כל שאר החומרים).
3
מעברים את המסה למד ליטר או לכלי שנוח למזוג ממנו ומוזגים לשקעי התבנית עד למלא.
4
לאחר מכן מעבירים להקפאה של לילה (או כ-8 שעות ) או עד שהגלידה התיצבה..
5
ציפוי:.
6
בבן מרי ממסים את השוקולד ומוסיפים לו את השמן ומערבבים עד לאיחוד (הציפוי צריך להיות נוזלי אבל לא מדי נוזלי, שיתפס על הגלידה, בטמפ' החדר).
7
מעבירים לכוס גדולה, כזו שנוכל להכניס את הגלידה עד המקל לציפוי בפעם אחת.
8
מוציאים את התבנית מהמקפיא, משחררים בעדינות את הגלידות וטובלים אותם ומניחים עד שהציפוי מעט מתקשה.