אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

3,800
צפיות

קיש גבינת עיזים ועגבניות שרי

המתכון של
קיש גבינת עיזים ועגבניות שרי

טעים בטירוף והתחסל לפני שמצמצתי

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצק פריך מלוח מוכן קר (מח' קפואים בכל סופרמרקט)
  • סלסלת עגבניות שרי חתוכות לרבעים (כ- 20 יח')
  • שמן זית לזילוף על העגבניות באפייה
  • בערך 20 עלי בזיליקום טרי קצוצים או 2 כפות תבלין בזיליקום יבש
  • 4 שיני שום קצוצות
  • גליל גבינת עיזים חתוך לעיגולים לא עבים.
  • 1 שמנת מתוקה (250 מ''ל)
  • 2 ביצים
  • רבע כפית אגוז מוסקט
  • מעט פלפל שחור גרוס + מעט מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 200 מעלות..


  • 2

    לרדד את הבצק מעט ולהניח על תבנית קיש/פאי ולחתוך את הקצוות. לחורר עם מזלג..


  • 3

    לאפות 10 דק' ולתת להצטנן עד שהעגבניות נאפות..


  • 4

    להניח ניר אפיה על מגש תנור ועליו את רבעי השרי. (להניח מעט שרי בצד לקישוט)..


  • 5

    לזלף שמן זית, מעט מלח גס ולאפות בערך 20 דק' ב- 200 מעלות עד שמתרככות..


  • 6

    להוציא מהתנור, להוריד חום ל- 180 מעלות..


  • 7

    בקערה לערבב את השרי עם הבזיליקום ושיני השום..


  • 8

    להניח על הבצק האפוי עיגולי גבינת עיזים. (להניח בצד 6 עיגולים לקישוט).


  • 9

    לפזר את תערובת העגבניות הצלויות בין העיגולים..


  • 10

    לערבב בקערה ביצים+ שמנת מתוקה + מלח + פלפל + אגוז מוסקט ולשפוך על הבצק..


  • 11

    לקשט בעדינות עם עיגולי הגבינה ורבעי העגבניות..


  • 12

    לאפות כ- 40 דק' או עד שמזהיב..


  • 13

    לתת להצטנן כ- 20 דק' לפני שחותכים..


  • 14

    בתיאבון ♥.


1

לחמם תנור ל- 200 מעלות..


2

לרדד את הבצק מעט ולהניח על תבנית קיש/פאי ולחתוך את הקצוות. לחורר עם מזלג..


3

לאפות 10 דק' ולתת להצטנן עד שהעגבניות נאפות..


4

להניח ניר אפיה על מגש תנור ועליו את רבעי השרי. (להניח מעט שרי בצד לקישוט)..


5

לזלף שמן זית, מעט מלח גס ולאפות בערך 20 דק' ב- 200 מעלות עד שמתרככות..


6

להוציא מהתנור, להוריד חום ל- 180 מעלות..


7

בקערה לערבב את השרי עם הבזיליקום ושיני השום..


8

להניח על הבצק האפוי עיגולי גבינת עיזים. (להניח בצד 6 עיגולים לקישוט).


9

לפזר את תערובת העגבניות הצלויות בין העיגולים..


10

לערבב בקערה ביצים+ שמנת מתוקה + מלח + פלפל + אגוז מוסקט ולשפוך על הבצק..


11

לקשט בעדינות עם עיגולי הגבינה ורבעי העגבניות..


12

לאפות כ- 40 דק' או עד שמזהיב..


13

לתת להצטנן כ- 20 דק' לפני שחותכים..


14

בתיאבון ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים