לןגן

קיש גבינת עיזים ועגבניות שרי

מאת: אורית לוי, פורסם: 24/10/2019 | 10:39
קיש גבינת עיזים ועגבניות שרי

תקציר המתכון: טעים בטירוף והתחסל לפני שמצמצתי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 200 מעלות.

  2. לרדד את הבצק מעט ולהניח על תבנית קיש/פאי ולחתוך את הקצוות. לחורר עם מזלג.

  3. לאפות 10 דק' ולתת להצטנן עד שהעגבניות נאפות.

  4. להניח ניר אפיה על מגש תנור ועליו את רבעי השרי. (להניח מעט שרי בצד לקישוט).

  5. לזלף שמן זית, מעט מלח גס ולאפות בערך 20 דק' ב- 200 מעלות עד שמתרככות.

  6. להוציא מהתנור, להוריד חום ל- 180 מעלות.

  7. בקערה לערבב את השרי עם הבזיליקום ושיני השום.

  8. להניח על הבצק האפוי עיגולי גבינת עיזים. (להניח בצד 6 עיגולים לקישוט)

  9. לפזר את תערובת העגבניות הצלויות בין העיגולים.

  10. לערבב בקערה ביצים+ שמנת מתוקה + מלח + פלפל + אגוז מוסקט ולשפוך על הבצק.

  11. לקשט בעדינות עם עיגולי הגבינה ורבעי העגבניות.

  12. לאפות כ- 40 דק' או עד שמזהיב.

  13. לתת להצטנן כ- 20 דק' לפני שחותכים.

  14. בתיאבון ♥