ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מקציפים במקסר עם וו גיטרה את החמאה הביצים הסוכר והסוכר וניל כ3-4 דק..
-
2
ומוסיפים את הקמח הקורנפלור והאבקת אפייה.
-
3
נעבד לעוד דקה רק עד איחוד..
-
4
נעביר את הבצק לניילון נצמד ונכניס למקרר לשעה.
-
5
נחמם תנור לחום של 175 מעלות .
-
6
נרדד את הבצק לא דק מיידי ולא עבה מיידי בערך 1/2 ס״מ ונקרוץ עיגולים בגודל הרצוי נעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה..
-
7
אופים במשך 8/7 דק ..
-
8
לאחר אפייה נתן להם להתקרר על המגש בלי לגעת עש שהן מתקשות ונשים בשקית זילוף את הריבת חלב .
-
9
נזלף על העוגיות את הריבת חלב נסגור ונגלגל בקוקוס ..
-
10
בהצלחה.
1
מקציפים במקסר עם וו גיטרה את החמאה הביצים הסוכר והסוכר וניל כ3-4 דק..
2
ומוסיפים את הקמח הקורנפלור והאבקת אפייה.
3
נעבד לעוד דקה רק עד איחוד..
4
נעביר את הבצק לניילון נצמד ונכניס למקרר לשעה.
5
נחמם תנור לחום של 175 מעלות .
6
נרדד את הבצק לא דק מיידי ולא עבה מיידי בערך 1/2 ס״מ ונקרוץ עיגולים בגודל הרצוי נעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה..
7
אופים במשך 8/7 דק ..
8
לאחר אפייה נתן להם להתקרר על המגש בלי לגעת עש שהן מתקשות ונשים בשקית זילוף את הריבת חלב .
9
נזלף על העוגיות את הריבת חלב נסגור ונגלגל בקוקוס ..
10
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים