לןגן

אלפחורס

מאת: נעם הלל, פורסם: 23/10/2019 | 21:29
אלפחורס

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים במקסר עם וו גיטרה את החמאה הביצים הסוכר והסוכר וניל כ3-4 דק.

  2. ומוסיפים את הקמח הקורנפלור והאבקת אפייה

  3. נעבד לעוד דקה רק עד איחוד.

  4. נעביר את הבצק לניילון נצמד ונכניס למקרר לשעה

  5. נחמם תנור לחום של 175 מעלות

  6. נרדד את הבצק לא דק מיידי ולא עבה מיידי בערך 1/2 ס״מ ונקרוץ עיגולים בגודל הרצוי נעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  7. אופים במשך 8/7 דק .

  8. לאחר אפייה נתן להם להתקרר על המגש בלי לגעת עש שהן מתקשות ונשים בשקית זילוף את הריבת חלב

  9. נזלף על העוגיות את הריבת חלב נסגור ונגלגל בקוקוס .

  10. בהצלחה