ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
3/4 כוס עדשים כתומים מושרים
-
מלח, פ.שחור גרוס, מ.עוף, כורכום, חאוויג'
-
אופן ההכנה
-
1
מרק כתום עשיר/נדיה אביזוב גדלוב.
-
2
לשטוף ולהשרות את העדשים..
-
3
את הירקות לקלף לשטוף ולחתוך לקוביות אחידות בגודלן..
-
4
בסיר עמוק לשים מעט שמן לטגן את הבצל והשום ולתבל ב 1/4 כפית מכל תבלין להוסיף את הירקות ולטגון מס' דקות..
-
5
להוסיף מים רותחים בערך 2 ס"מ מעל הירקות על להבה בינונית עם מכסה סגור לבשל בערך 30 דק'. לטעום ולתקן תיבול.
-
6
לסננן את העדשים ולהוסיף למרק לבשל בערך 10 דקות נוספות, לכבות את הגז ועם מוט בלנדר לטחון למרקם רצוי..
-
7
(אני מעכתי עם המועך למרקם גס).
1
מרק כתום עשיר/נדיה אביזוב גדלוב.
2
לשטוף ולהשרות את העדשים..
3
את הירקות לקלף לשטוף ולחתוך לקוביות אחידות בגודלן..
4
בסיר עמוק לשים מעט שמן לטגן את הבצל והשום ולתבל ב 1/4 כפית מכל תבלין להוסיף את הירקות ולטגון מס' דקות..
5
להוסיף מים רותחים בערך 2 ס"מ מעל הירקות על להבה בינונית עם מכסה סגור לבשל בערך 30 דק'. לטעום ולתקן תיבול.
6
לסננן את העדשים ולהוסיף למרק לבשל בערך 10 דקות נוספות, לכבות את הגז ועם מוט בלנדר לטחון למרקם רצוי..
7
(אני מעכתי עם המועך למרקם גס).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים