לןגן

מרק כתום

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 23/10/2019 | 17:34
מרק כתום

תקציר המתכון: מרק עשיר בירקות ועדשים כתומים.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרק כתום עשיר/נדיה אביזוב גדלוב

  2. לשטוף ולהשרות את העדשים.

  3. את הירקות לקלף לשטוף ולחתוך לקוביות אחידות בגודלן.

  4. בסיר עמוק לשים מעט שמן לטגן את הבצל והשום ולתבל ב 1/4 כפית מכל תבלין להוסיף את הירקות ולטגון מס' דקות.

  5. להוסיף מים רותחים בערך 2 ס"מ מעל הירקות על להבה בינונית עם מכסה סגור לבשל בערך 30 דק'. לטעום ולתקן תיבול

  6. לסננן את העדשים ולהוסיף למרק לבשל בערך 10 דקות נוספות, לכבות את הגז ועם מוט בלנדר לטחון למרקם רצוי.

  7. (אני מעכתי עם המועך למרקם גס)