אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

585
צפיות

פבלובות אישיות מוגש עם קצפת תותים

המתכון של
פבלובות אישיות מוגש עם קצפת תותים

מושלם אחרי ארוחה בשרית

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מצרכים הדרושים ל 20 פבל ובות אישיות
  • 6 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 1/2 כפית מיץ לימון
  • 1/2 כפית קורנפלקס
  • מצרכים הדרושים לקצפת
  • 1 קצפת צמחית
  • 1 פודינג וניל
  • 100 גרם תותים של סנפרוסט
  • 3 כפיות אבקת סוכר
  • מצרכים הדרושים לקולי תותים
  • 250 גרם תותים
  • 2 סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב מאוד .


  • 3

    2)מוסיפים את המיץ לימון קורנפלור ואבקת סוכר ומקפלים עד לאיחוד .


  • 4

    3)מכניסים את הקצף לשקית זילוף ומזלפים עיגולים בקוטר 7 ס"מ בצורת חילזון אפשר לצייר עיגולים על נייר אפייה שיהיה יותר מדויק .


  • 5

    4)אופים בתנור שחומם מראש ל 100 מעלות כ שעתיים.


  • 6

    5)אופן ההכנה הקרם.


  • 7

    מביאים לרתיחה 100 גרם תותים עם אבקת סוכר וטוחנים מקררים.


  • 8

    6) מכניסים לקערת המיקסר את השמנת צמחים פודינג וניל וקולי תותים ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על הפבלובות ושופכים מעט קולי תותים.


  • 9

    אבל השלב האחרון ממש לפני ההגשה.


  • 10

    בהצלחה.


1

.


2

1)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב מאוד .


3

2)מוסיפים את המיץ לימון קורנפלור ואבקת סוכר ומקפלים עד לאיחוד .


4

3)מכניסים את הקצף לשקית זילוף ומזלפים עיגולים בקוטר 7 ס"מ בצורת חילזון אפשר לצייר עיגולים על נייר אפייה שיהיה יותר מדויק .


5

4)אופים בתנור שחומם מראש ל 100 מעלות כ שעתיים.


6

5)אופן ההכנה הקרם.


7

מביאים לרתיחה 100 גרם תותים עם אבקת סוכר וטוחנים מקררים.


8

6) מכניסים לקערת המיקסר את השמנת צמחים פודינג וניל וקולי תותים ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על הפבלובות ושופכים מעט קולי תותים.


9

אבל השלב האחרון ממש לפני ההגשה.


10

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים