1)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב מאוד .
3
2)מוסיפים את המיץ לימון קורנפלור ואבקת סוכר ומקפלים עד לאיחוד .
4
3)מכניסים את הקצף לשקית זילוף ומזלפים עיגולים בקוטר 7 ס"מ בצורת חילזון אפשר לצייר עיגולים על נייר אפייה שיהיה יותר מדויק .
5
4)אופים בתנור שחומם מראש ל 100 מעלות כ שעתיים.
6
5)אופן ההכנה הקרם.
7
מביאים לרתיחה 100 גרם תותים עם אבקת סוכר וטוחנים מקררים.
8
6) מכניסים לקערת המיקסר את השמנת צמחים פודינג וניל וקולי תותים ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על הפבלובות ושופכים מעט קולי תותים.
9
אבל השלב האחרון ממש לפני ההגשה.
10
בהצלחה.
1
.
2
1)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב מאוד .
3
2)מוסיפים את המיץ לימון קורנפלור ואבקת סוכר ומקפלים עד לאיחוד .
4
3)מכניסים את הקצף לשקית זילוף ומזלפים עיגולים בקוטר 7 ס"מ בצורת חילזון אפשר לצייר עיגולים על נייר אפייה שיהיה יותר מדויק .
5
4)אופים בתנור שחומם מראש ל 100 מעלות כ שעתיים.
6
5)אופן ההכנה הקרם.
7
מביאים לרתיחה 100 גרם תותים עם אבקת סוכר וטוחנים מקררים.
8
6) מכניסים לקערת המיקסר את השמנת צמחים פודינג וניל וקולי תותים ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על הפבלובות ושופכים מעט קולי תותים.