אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,502
צפיות

מגולגלות במילוי תמרים ומחית נוגט

המתכון של
מגולגלות במילוי תמרים ומחית נוגט

כל מילה מיותרת

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 מחמאה בטעם חמאה 200 גרם
  • 1 ביצה
  • 120 מ"ל מיץ תפוזים(שווה חצי כוס)
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 סוכר וניל
  • 620 גרם קמח (שווה 4 כוסות)
  • קופסה של ממרח תמרים
  • 160 גרם
  • 4 כפות גדושות של מחית נוגט
  • 1)אופן ההכנה
  • מכניסים לקערת המיקסר את כל מצרכי הבצק ומערבלים עד לקבלת בצק רך ונעים
  • 2) מכניסים למקרר את הבצק עטוף בניילון נצמד
  • ל20 דקות .
  • 3) מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים שווים מרדדים כל כדור למלבן
  • 4)מעבירים את ממרח תמרים לקערה ומוסיפים את מחית נוגט מערבבים היטב ומחלקים ל 4
  • 5)למרוח על כל מלבן ומגלגלים
  • .6)להעביר את הרולדות למגש עם נייר אפייה.
  • 7) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בן 25 ל 30 דקות
  • 8)לאחר שהרולדות מוכנות להוציא אותן מהתנור, לקרר ולחתוך עם סכין חדה ולפזר המון אבקת סוכר לפי הטעם.
  • בתיאבון ובהצלחה 
אופן ההכנה
  • 1

    מכניסים לקערת המיקסר את כל מצרכי הבצק ומערבלים עד לקבלת בצק רך ונעים .


  • 2

    2) מכניסים למקרר את הבצק עטוף בניילון נצמד .


  • 3

    ל20 דקות ..


  • 4

    3) מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים שווים מרדדים כל כדור למלבן.


  • 5

    4)מעבירים את ממרח תמרים לקערה ומוסיפים את מחית נוגט מערבבים היטב ומחלקים ל 4 .


  • 6

    5)למרוח על כל מלבן ומגלגלים .


  • 7

    .6)להעביר את הרולדות למגש עם נייר אפייה..


  • 8

    7) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בן 25 ל 30 דקות .


  • 9

    8)לאחר שהרולדות מוכנות להוציא אותן מהתנור, לקרר ולחתוך עם סכין חדה ולפזר המון אבקת סוכר לפי הטעם..


  • 10

    בתיאבון ובהצלחה .


1

מכניסים לקערת המיקסר את כל מצרכי הבצק ומערבלים עד לקבלת בצק רך ונעים .


2

2) מכניסים למקרר את הבצק עטוף בניילון נצמד .


3

ל20 דקות ..


4

3) מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים שווים מרדדים כל כדור למלבן.


5

4)מעבירים את ממרח תמרים לקערה ומוסיפים את מחית נוגט מערבבים היטב ומחלקים ל 4 .


6

5)למרוח על כל מלבן ומגלגלים .


7

.6)להעביר את הרולדות למגש עם נייר אפייה..


8

7) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בן 25 ל 30 דקות .


9

8)לאחר שהרולדות מוכנות להוציא אותן מהתנור, לקרר ולחתוך עם סכין חדה ולפזר המון אבקת סוכר לפי הטעם..


10

בתיאבון ובהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים