מגולגלות במילוי תמרים ומחית נוגט
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/10/2019 | 07:47
תקציר המתכון:
כל מילה מיותרת
קטגוריה: עוגיות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 מחמאה בטעם חמאה 200 גרם
-
1 ביצה
-
120 מ"ל מיץ תפוזים(שווה חצי כוס)
-
1 אבקת אפייה
-
1 סוכר וניל
-
620 גרם קמח (שווה 4 כוסות)
-
קופסה של ממרח תמרים
-
160 גרם
-
4 כפות גדושות של מחית נוגט
-
1)אופן ההכנה
-
מכניסים לקערת המיקסר את כל מצרכי הבצק ומערבלים עד לקבלת בצק רך ונעים
-
2) מכניסים למקרר את הבצק עטוף בניילון נצמד
-
ל20 דקות .
-
3) מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים שווים מרדדים כל כדור למלבן
-
4)מעבירים את ממרח תמרים לקערה ומוסיפים את מחית נוגט מערבבים היטב ומחלקים ל 4
-
5)למרוח על כל מלבן ומגלגלים
-
.6)להעביר את הרולדות למגש עם נייר אפייה.
-
7) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בן 25 ל 30 דקות
-
8)לאחר שהרולדות מוכנות להוציא אותן מהתנור, לקרר ולחתוך עם סכין חדה ולפזר המון אבקת סוכר לפי הטעם.
-
בתיאבון ובהצלחה
אופן הכנה
-
מכניסים לקערת המיקסר את כל מצרכי הבצק ומערבלים עד לקבלת בצק רך ונעים
-
2) מכניסים למקרר את הבצק עטוף בניילון נצמד
-
ל20 דקות .
-
3) מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים שווים מרדדים כל כדור למלבן
-
4)מעבירים את ממרח תמרים לקערה ומוסיפים את מחית נוגט מערבבים היטב ומחלקים ל 4
-
5)למרוח על כל מלבן ומגלגלים
-
.6)להעביר את הרולדות למגש עם נייר אפייה.
-
7) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בן 25 ל 30 דקות
-
8)לאחר שהרולדות מוכנות להוציא אותן מהתנור, לקרר ולחתוך עם סכין חדה ולפזר המון אבקת סוכר לפי הטעם.
-
בתיאבון ובהצלחה