לןגן

מגולגלות במילוי תמרים ומחית נוגט

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/10/2019 | 07:47
מגולגלות במילוי תמרים ומחית נוגט

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכניסים לקערת המיקסר את כל מצרכי הבצק ומערבלים עד לקבלת בצק רך ונעים

  2. 2) מכניסים למקרר את הבצק עטוף בניילון נצמד

  3. ל20 דקות .

  4. 3) מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים שווים מרדדים כל כדור למלבן

  5. 4)מעבירים את ממרח תמרים לקערה ומוסיפים את מחית נוגט מערבבים היטב ומחלקים ל 4

  6. 5)למרוח על כל מלבן ומגלגלים

  7. .6)להעביר את הרולדות למגש עם נייר אפייה.

  8. 7) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בן 25 ל 30 דקות

  9. 8)לאחר שהרולדות מוכנות להוציא אותן מהתנור, לקרר ולחתוך עם סכין חדה ולפזר המון אבקת סוכר לפי הטעם.

  10. בתיאבון ובהצלחה