הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחתוך את התפוחי אדמה לקוביות ולטגן אותו עד שכמעט הוא ניהיה ציפס.
אחכ להוסיף את הבצל שהוא קצוץ ואת השיני שום שהם חתוכים לפרוסות .
להוסיף את העגבניות שהם חתוכות לקוביות ואת הגמבה .
להוסיף פפריקה מתוקה , כמון , טיפה כורכום , מלח וטיפה מים .
לתת לזה להתבשל 10 דקות ולערבב כל כמה דקות .
להוסיף את הביצים ולהוריד את הגז לאש קטנה עד שהביצה מוכנה.