לןגן

שקשוקה

מאת: נעמי רוזן, פורסם: 02/10/2019 | 15:31
שקשוקה

תקציר המתכון: שלא תרצו להפסיק לאכול

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את התפוחי אדמה לקוביות ולטגן אותו עד שכמעט הוא ניהיה ציפס

  2. אחכ להוסיף את הבצל שהוא קצוץ ואת השיני שום שהם חתוכים לפרוסות

  3. להוסיף את העגבניות שהם חתוכות לקוביות ואת הגמבה

  4. להוסיף פפריקה מתוקה , כמון , טיפה כורכום , מלח וטיפה מים

  5. לתת לזה להתבשל 10 דקות ולערבב כל כמה דקות

  6. להוסיף את הביצים ולהוריד את הגז לאש קטנה עד שהביצה מוכנה