מגרדים את הבצל והגזר בפומפיה, מטגנים בסיר את הבצל ומוסיפים את הגזר וממשיכים בטיגון, ומוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק ההגבניות מטגנים קלות מוסיפים מים ותבלינים.
2
מרתיחים ומבשלים כרבע שעה..
3
לוקחים חצי כוס אורז ומוסיפים לסיר מבשלים עוד כעשרים דקות עד שהאורז רך ותפוח..
4
במידה והמרק נוזלי מידי, יש להוסיף רסק..
5
במידה וסמיך מדי, יש להוסיף מים.
6
טועמים, מתקנים טעמים ובתאבון.
1
מגרדים את הבצל והגזר בפומפיה, מטגנים בסיר את הבצל ומוסיפים את הגזר וממשיכים בטיגון, ומוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק ההגבניות מטגנים קלות מוסיפים מים ותבלינים.
2
מרתיחים ומבשלים כרבע שעה..
3
לוקחים חצי כוס אורז ומוסיפים לסיר מבשלים עוד כעשרים דקות עד שהאורז רך ותפוח..