הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהריבועי עוגת שוקולד משגעת בציפוי שוקולד / רויאל אייסינג ותוספות :)
לערבב את כל המרכיבים לעוגה, לשים בתבנית סיליקון של 24 מרובעים קטנים ולאפות על חום של 180 מעלות למשך חצי שעה..
לציפוי שוקולד המסתי שוקולד חלב בלבד . ולרויאל אייסינג - לקחת 5 כפות אבקת סוכר וכף וחצי מים - לערבב עד קבלת מרקם של משחה אחידה . אם התערובת סמיכה מדיי להוסיף טיפה מים. למרנג הקצפתי 3 חלבונים וחצי כוס סוכר - במידת הצורך להוסיף עוד סוכר - להקציף עד שנהיה יציב ולהכניס למקרר ל-20 דקות בערך..
אחרי שהעוגות הקטנות התקררו הוצאתי אותן מתבנית הסיליקון וטבלתי אותן בשוקולד חלב/ברויאל אייסינג . מלמעלה פיזרתי קצת פיסטוק טחון, סוכריות צבעוניות, ובחלק זילפתי מרנג - את ה"קרמל" על המרנג עשיתי עם ברנר . להגיש ובתאבון :).