לןגן

מיני פסטרי

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 15/07/2015 | 21:22
מיני פסטרי

תקציר המתכון: ריבועי עוגת שוקולד משגעת בציפוי שוקולד / רויאל אייסינג ותוספות :)

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים לעוגת שוקולד

מרכיבים לציפוי שוקולד

מרכיבים לרויאל אייסינג

לקישוט הפסטרי

מרנג לקישוט הפסטרי

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המרכיבים לעוגה, לשים בתבנית סיליקון של 24 מרובעים קטנים ולאפות על חום של 180 מעלות למשך חצי שעה.

  2. לציפוי שוקולד המסתי שוקולד חלב בלבד . ולרויאל אייסינג - לקחת 5 כפות אבקת סוכר וכף וחצי מים - לערבב עד קבלת מרקם של משחה אחידה . אם התערובת סמיכה מדיי להוסיף טיפה מים. למרנג הקצפתי 3 חלבונים וחצי כוס סוכר - במידת הצורך להוסיף עוד סוכר - להקציף עד שנהיה יציב ולהכניס למקרר ל-20 דקות בערך.

  3. אחרי שהעוגות הקטנות התקררו הוצאתי אותן מתבנית הסיליקון וטבלתי אותן בשוקולד חלב/ברויאל אייסינג . מלמעלה פיזרתי קצת פיסטוק טחון, סוכריות צבעוניות, ובחלק זילפתי מרנג - את ה"קרמל" על המרנג עשיתי עם ברנר . להגיש ובתאבון :)