ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1)מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים ביחד עם המלח עד שמתקבל קצף רך. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד ומתקבל קצף קשה ומבריק..
-
2
מקפלים בעדינות את השקדים הטחונים אל תוך הקצף ומוסיפים גם את תמציות השקדים והווניל..
-
3
2)יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר של כ-2.5 ס"מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים, ומשטחים אותם מעט בעזרת מחית או האצבעות. .
-
4
3)שמים שקד על כל עוגייה ..
-
5
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ כ-25 דקות עד שהעוגיות מזהיבות. חובה לצנן מעט את העוגיות לפני שמזיזים אותן, אחרת הן יתפרקו..
1
1)מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים ביחד עם המלח עד שמתקבל קצף רך. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד ומתקבל קצף קשה ומבריק..
2
מקפלים בעדינות את השקדים הטחונים אל תוך הקצף ומוסיפים גם את תמציות השקדים והווניל..
3
2)יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר של כ-2.5 ס"מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים, ומשטחים אותם מעט בעזרת מחית או האצבעות. .
4
3)שמים שקד על כל עוגייה ..
5
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ כ-25 דקות עד שהעוגיות מזהיבות. חובה לצנן מעט את העוגיות לפני שמזיזים אותן, אחרת הן יתפרקו..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים