ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
4 חתיכות דג סלמון נקי מעור
-
3 כפות רוטב סויה בסגנון סיני
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להסיר את עור הדג ולהשרות עם מעט מלח ולימון לחצי שעה .
-
2
בקערה שמים את כל הרטבים והתבלינים ומערבבים היטב .
-
3
מוסיפים פנימה את הדגים ועוטפים כל חתיכה עם הרוטב, מכסים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לספיגת הטעמים.
-
4
מעבירים את הדגים לתבנית אפיה ושופכים מעל את הרוטב.
-
5
מפזרים מעליהם מעט כוסברה קצוצה ומכניסים לתנור שחומם מראש. אופים ללא כיסוי כעשרים דקות עד שהדג אפוי והרוטב מצטמצם.
-
6
מומלץ לאחר עשר דקות של אפיה לקחת מהרוטב שבתבנית ולשים מעל הדג כך שהטעמים יספגו מכל הכיוונים.
1
להסיר את עור הדג ולהשרות עם מעט מלח ולימון לחצי שעה .
2
בקערה שמים את כל הרטבים והתבלינים ומערבבים היטב .
3
מוסיפים פנימה את הדגים ועוטפים כל חתיכה עם הרוטב, מכסים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לספיגת הטעמים.
4
מעבירים את הדגים לתבנית אפיה ושופכים מעל את הרוטב.
5
מפזרים מעליהם מעט כוסברה קצוצה ומכניסים לתנור שחומם מראש. אופים ללא כיסוי כעשרים דקות עד שהדג אפוי והרוטב מצטמצם.
6
מומלץ לאחר עשר דקות של אפיה לקחת מהרוטב שבתבנית ולשים מעל הדג כך שהטעמים יספגו מכל הכיוונים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים