משמנים מחבת בשמן ומפזרים חלק מתפוחי האדמה המגורדת מעל מפזרים גבינה צהובה מגורדת מפזרים פטרוזיליה קצוצה. שופכים את בלילת הביצים על התערובת מפזרים מעל את יתרת תפוחי האדמה והגבינה מכסים ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות עד חצי שעה, בודקים שהחלק התחתון מוכן הופכים על צלחת משמנים את המחבת ומחזירים את הפשטידה מכסים וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה..
משמנים מחבת בשמן ומפזרים חלק מתפוחי האדמה המגורדת מעל מפזרים גבינה צהובה מגורדת מפזרים פטרוזיליה קצוצה. שופכים את בלילת הביצים על התערובת מפזרים מעל את יתרת תפוחי האדמה והגבינה מכסים ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות עד חצי שעה, בודקים שהחלק התחתון מוכן הופכים על צלחת משמנים את המחבת ומחזירים את הפשטידה מכסים וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה..