לןגן

פאי תפוחי אדמה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 20/08/2019 | 20:17
פאי תפוחי אדמה

תקציר המתכון: ארוחת בוקר או ארוחת ערב קלה ומזינה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים ביצים ומקציפים מוסיפים קמח, חלב, מלח ואבקת אפיה וממשיכים להקציף.

  2. מגרדים את תפוחי האדמה וסוחטים אותם.

  3. משמנים מחבת בשמן ומפזרים חלק מתפוחי האדמה המגורדת מעל מפזרים גבינה צהובה מגורדת מפזרים פטרוזיליה קצוצה. שופכים את בלילת הביצים על התערובת מפזרים מעל את יתרת תפוחי האדמה והגבינה מכסים ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות עד חצי שעה, בודקים שהחלק התחתון מוכן הופכים על צלחת משמנים את המחבת ומחזירים את הפשטידה מכסים וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.