ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לערבב יחד בקערה .
-
2
מתחילים עם ביצים סוכר תמצית וניל.
-
3
להוסיף חמאה מומסת וחלב .
-
4
לנפות להפנים את הקמח האפיה והסודה לשתיה .
-
5
לערבב במטרפה עד לקבלת מסה אחידה וחלקה .
-
6
על אש בינונית לחמם מחבת שטוח ונשמן במעט חמאה להניח את הרינג.
-
7
למזוג מהבלילה לרינג לגובה מס׳ וחצי ( הם עוד מתנפחים).
-
8
לאחר שנוצרים בועות על הפנקייק בחלקו העליון מוציאים את הרינג והופכים.
-
9
לטגן עוד דקה שתיים לקבלת גוון יפה גם בצד השני .
-
10
להוציא לצלחת ולהוסיף תוספות שאוהבים .
-
11
שוקולד ריבת חלב לוטוס נוגט קצפת .
-
12
מעל לו בצד ניתן להוסיף פירות אגוזים קוקוס .
-
13
כל אחד לפי טעמו האישי .
1
לערבב יחד בקערה .
2
מתחילים עם ביצים סוכר תמצית וניל.
3
להוסיף חמאה מומסת וחלב .
4
לנפות להפנים את הקמח האפיה והסודה לשתיה .
5
לערבב במטרפה עד לקבלת מסה אחידה וחלקה .
6
על אש בינונית לחמם מחבת שטוח ונשמן במעט חמאה להניח את הרינג.
7
למזוג מהבלילה לרינג לגובה מס׳ וחצי ( הם עוד מתנפחים).
8
לאחר שנוצרים בועות על הפנקייק בחלקו העליון מוציאים את הרינג והופכים.
9
לטגן עוד דקה שתיים לקבלת גוון יפה גם בצד השני .
10
להוציא לצלחת ולהוסיף תוספות שאוהבים .
11
שוקולד ריבת חלב לוטוס נוגט קצפת .
12
מעל לו בצד ניתן להוסיף פירות אגוזים קוקוס .
13
כל אחד לפי טעמו האישי .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים