אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,148
צפיות

פנקייק עבה. מתכון של פלפלת

המתכון של
פנקייק עבה. מתכון של פלפלת

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 וחצי כוס קמח
  • 30 גר חמאה מומסת
  • 3 כפות סוכר
  • 2 ביצים
  • חצי כפית סודה לשתיה
  • כפית אבקת אפיה
  • כפית תמצית וניל
  • כוס ועוד 2 כפות חלב
  • לצורת הפנקייק
  • רינג קטן
  • מחבת שטוחה
  • חמאה מומסת
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב יחד בקערה .


  • 2

    מתחילים עם ביצים סוכר תמצית וניל.


  • 3

    להוסיף חמאה מומסת וחלב .


  • 4

    לנפות להפנים את הקמח האפיה והסודה לשתיה .


  • 5

    לערבב במטרפה עד לקבלת מסה אחידה וחלקה .


  • 6

    על אש בינונית לחמם מחבת שטוח ונשמן במעט חמאה להניח את הרינג.


  • 7

    למזוג מהבלילה לרינג לגובה מס׳ וחצי ( הם עוד מתנפחים).


  • 8

    לאחר שנוצרים בועות על הפנקייק בחלקו העליון מוציאים את הרינג והופכים.


  • 9

    לטגן עוד דקה שתיים לקבלת גוון יפה גם בצד השני .


  • 10

    להוציא לצלחת ולהוסיף תוספות שאוהבים .


  • 11

    שוקולד ריבת חלב לוטוס נוגט קצפת .


  • 12

    מעל לו בצד ניתן להוסיף פירות אגוזים קוקוס .


  • 13

    כל אחד לפי טעמו האישי .


1

לערבב יחד בקערה .


2

מתחילים עם ביצים סוכר תמצית וניל.


3

להוסיף חמאה מומסת וחלב .


4

לנפות להפנים את הקמח האפיה והסודה לשתיה .


5

לערבב במטרפה עד לקבלת מסה אחידה וחלקה .


6

על אש בינונית לחמם מחבת שטוח ונשמן במעט חמאה להניח את הרינג.


7

למזוג מהבלילה לרינג לגובה מס׳ וחצי ( הם עוד מתנפחים).


8

לאחר שנוצרים בועות על הפנקייק בחלקו העליון מוציאים את הרינג והופכים.


9

לטגן עוד דקה שתיים לקבלת גוון יפה גם בצד השני .


10

להוציא לצלחת ולהוסיף תוספות שאוהבים .


11

שוקולד ריבת חלב לוטוס נוגט קצפת .


12

מעל לו בצד ניתן להוסיף פירות אגוזים קוקוס .


13

כל אחד לפי טעמו האישי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים