ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
שוטפים את הירק היטב סוחטים..
-
2
במערבל שמים את הפטרוזיליה, הבצל, השום והגזר וקוצצים..
-
3
מעבירים לקערה מוסיפים את הביצים והתבלינים ומערבבים..
-
4
מחממים שמן במחבת בעזרת כף שמים במחבת מהבלילה ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים..
-
5
מגישים עם סלט ירקות, שמנת, גבינה וכו'.
-
6
בתיאבון.
1
שוטפים את הירק היטב סוחטים..
2
במערבל שמים את הפטרוזיליה, הבצל, השום והגזר וקוצצים..
3
מעבירים לקערה מוסיפים את הביצים והתבלינים ומערבבים..
4
מחממים שמן במחבת בעזרת כף שמים במחבת מהבלילה ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים..
5
מגישים עם סלט ירקות, שמנת, גבינה וכו'.
6
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים