ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהאורז סוגת
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 כוסות אורז פרסי, או בסמטי
-
3/4 כוסות (בערך) איטריות דקיקות
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את האיטריות עד שצבען הופך לחום בהיר.
-
2
לשטוף את האורז במסננת, לתת לו להתיבש מספר דקות. להוסיף אותו לסיר ולהמשיך ולטגן מספר רגעים.
-
3
להוסיף מלח, פלפל ושאר תבלינים, כל אחד עפ"י טעמו.
-
4
להוסיף 4 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
-
5
אחרי שהמים רתחו להנמיך את האש למינימום ולהמשיך ולבשל כ- 15 עד 20 דקות.
-
6
במהלך הבישול אני מערבבת מדי פעם בזהירות עם מזלג. גם בגמר הבישול מערבבת עם מזלג.
-
7
האורז יוצא אחד, אחד ולא דביק.
1
לטגן את האיטריות עד שצבען הופך לחום בהיר.
2
לשטוף את האורז במסננת, לתת לו להתיבש מספר דקות. להוסיף אותו לסיר ולהמשיך ולטגן מספר רגעים.
3
להוסיף מלח, פלפל ושאר תבלינים, כל אחד עפ"י טעמו.
4
להוסיף 4 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
5
אחרי שהמים רתחו להנמיך את האש למינימום ולהמשיך ולבשל כ- 15 עד 20 דקות.
6
במהלך הבישול אני מערבבת מדי פעם בזהירות עם מזלג. גם בגמר הבישול מערבבת עם מזלג.
7
האורז יוצא אחד, אחד ולא דביק.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים