לןגן

אורז עם אטריות

מאת: מירי גולני, פורסם: 08/08/2019 | 11:00
אורז עם אטריות

קטגוריה: אורז סוגת, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את האיטריות עד שצבען הופך לחום בהיר

  2. לשטוף את האורז במסננת, לתת לו להתיבש מספר דקות. להוסיף אותו לסיר ולהמשיך ולטגן מספר רגעים

  3. להוסיף מלח, פלפל ושאר תבלינים, כל אחד עפ"י טעמו

  4. להוסיף 4 כוסות מים ולהביא לרתיחה

  5. אחרי שהמים רתחו להנמיך את האש למינימום ולהמשיך ולבשל כ- 15 עד 20 דקות

  6. במהלך הבישול אני מערבבת מדי פעם בזהירות עם מזלג. גם בגמר הבישול מערבבת עם מזלג

  7. האורז יוצא אחד, אחד ולא דביק