מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבבים הייטב לתערובת אחידה (התערובות לא חלקה לגמרי וזה בסדר).
3
מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח מערבבים.
4
מוסיפים את 2 סוגי השוקולד צ'יפס ומערבבים הייטב (אם שמים רק סוג אחד אז לשים שקית שלמה).
5
@ לעוגית שוקולד, אפשר להוסיף כפית/כף קקאו.
6
לוקחים כפית גדושה מהתערובת ובעזרת כפית נוספת מורידים לערימה על נייר אפיה, מקפידים על רווחים של 5 ס"מ בין הערימות, (אפשר ליצור גם כדורים בידיים רטובות ולהניח על נייר האפיה).
7
אופים בחום של 190 מעלות כעשר דקות עד רבע שעה.
8
מניחים לעוגיות להתקרר ושומרים בכלי אטום.
1
מערבבים חמאה עם 2 סוגי הסוכר לתערובת קרמית.
2
מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבבים הייטב לתערובת אחידה (התערובות לא חלקה לגמרי וזה בסדר).
3
מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח מערבבים.
4
מוסיפים את 2 סוגי השוקולד צ'יפס ומערבבים הייטב (אם שמים רק סוג אחד אז לשים שקית שלמה).
5
@ לעוגית שוקולד, אפשר להוסיף כפית/כף קקאו.
6
לוקחים כפית גדושה מהתערובת ובעזרת כפית נוספת מורידים לערימה על נייר אפיה, מקפידים על רווחים של 5 ס"מ בין הערימות, (אפשר ליצור גם כדורים בידיים רטובות ולהניח על נייר האפיה).