ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
נקלף את התפוחי אדמה נחתוך אותם לקוביות ונטגן בשמן חצי בישול.
-
2
אחרי שזה מוכן נוציא מהמחבת .
-
3
נטגן את הבצל הסגול והגמבה הוסיף את כל התבלינים כולל הצילי והשמנת ניתן לו בישול של 5 דקות .
-
4
נשפוך את התפוח אדמה לתבנית עגולה ואחרי זה את הרוטב ניתן עירבוב קל ואז נוסיף את השומשום.
-
5
ונכניס לתנור במשך רבע שעה על חום של 180 מעלות .
-
6
בתאבון!!.
1
נקלף את התפוחי אדמה נחתוך אותם לקוביות ונטגן בשמן חצי בישול.
2
אחרי שזה מוכן נוציא מהמחבת .
3
נטגן את הבצל הסגול והגמבה הוסיף את כל התבלינים כולל הצילי והשמנת ניתן לו בישול של 5 דקות .
4
נשפוך את התפוח אדמה לתבנית עגולה ואחרי זה את הרוטב ניתן עירבוב קל ואז נוסיף את השומשום.
5
ונכניס לתנור במשך רבע שעה על חום של 180 מעלות .
6
בתאבון!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים