אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,211
צפיות

דגים ברוטב אדום חריף

המתכון של
דגים ברוטב אדום חריף

לנגב עם חלה תענוג

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 10-6 נתחי דג פילה מושט
  • 12 שיני שום כתוש
  • 3/4 כוס שמן (חד"פ שתיה קרה )
  • כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 1 קופסה רסק 260 גרם
  • 1/2 לימון סחוט
  • כפית מלח
  • חצי כפית סוכר
  • כפית גדושה כמון.
אופן ההכנה
  • 1

    בגז בסיר רחב לשים את השמן ולטגן קלות את השום (זהירות לא לשרוף).


  • 2

    להוסיף את הרסק ואת התבלינים והפלפל החריף מלבד הכמון. .


  • 3

    להוסיף חצי כוס מים ולערבב..


  • 4

    לבשל רבע שעה את התבלינים על אש נמוכה.


  • 5

    בתוספת של עוד כוס וחצי מים..


  • 6

    כעבור רבע שעה של בישול הרוטב האדום להוסיף את הכמון ולערבב..


  • 7

    לבשל עוד 5 דקות ואז להוסיף את הדגים בצורה מסודרת לכל אורך הסיר..


  • 8

    המשך של בישול הדג לעוד 20 דקות..


  • 9

    לא לערבב עם כף לערבב את הסיר על ידי ניעור הסיר כדי שהדג לא יתפרק..


  • 10

    להגיש בצלחת נתח דג ולנגב עם חלה יאמי..


  • 11

    תמיד באהבה❤.


1

בגז בסיר רחב לשים את השמן ולטגן קלות את השום (זהירות לא לשרוף).


2

להוסיף את הרסק ואת התבלינים והפלפל החריף מלבד הכמון. .


3

להוסיף חצי כוס מים ולערבב..


4

לבשל רבע שעה את התבלינים על אש נמוכה.


5

בתוספת של עוד כוס וחצי מים..


6

כעבור רבע שעה של בישול הרוטב האדום להוסיף את הכמון ולערבב..


7

לבשל עוד 5 דקות ואז להוסיף את הדגים בצורה מסודרת לכל אורך הסיר..


8

המשך של בישול הדג לעוד 20 דקות..


9

לא לערבב עם כף לערבב את הסיר על ידי ניעור הסיר כדי שהדג לא יתפרק..


10

להגיש בצלחת נתח דג ולנגב עם חלה יאמי..


11

תמיד באהבה❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים