ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
3/4 כוס שמן (חד"פ שתיה קרה )
-
כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בגז בסיר רחב לשים את השמן ולטגן קלות את השום (זהירות לא לשרוף).
-
2
להוסיף את הרסק ואת התבלינים והפלפל החריף מלבד הכמון. .
-
3
להוסיף חצי כוס מים ולערבב..
-
4
לבשל רבע שעה את התבלינים על אש נמוכה.
-
5
בתוספת של עוד כוס וחצי מים..
-
6
כעבור רבע שעה של בישול הרוטב האדום להוסיף את הכמון ולערבב..
-
7
לבשל עוד 5 דקות ואז להוסיף את הדגים בצורה מסודרת לכל אורך הסיר..
-
8
המשך של בישול הדג לעוד 20 דקות..
-
9
לא לערבב עם כף לערבב את הסיר על ידי ניעור הסיר כדי שהדג לא יתפרק..
-
10
להגיש בצלחת נתח דג ולנגב עם חלה יאמי..
-
11
תמיד באהבה❤.
1
בגז בסיר רחב לשים את השמן ולטגן קלות את השום (זהירות לא לשרוף).
2
להוסיף את הרסק ואת התבלינים והפלפל החריף מלבד הכמון. .
3
להוסיף חצי כוס מים ולערבב..
4
לבשל רבע שעה את התבלינים על אש נמוכה.
5
בתוספת של עוד כוס וחצי מים..
6
כעבור רבע שעה של בישול הרוטב האדום להוסיף את הכמון ולערבב..
7
לבשל עוד 5 דקות ואז להוסיף את הדגים בצורה מסודרת לכל אורך הסיר..
8
המשך של בישול הדג לעוד 20 דקות..
9
לא לערבב עם כף לערבב את הסיר על ידי ניעור הסיר כדי שהדג לא יתפרק..
10
להגיש בצלחת נתח דג ולנגב עם חלה יאמי..
11
תמיד באהבה❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים