לןגן

דגים ברוטב אדום חריף

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 26/07/2019 | 15:20
דגים ברוטב אדום חריף

תקציר המתכון: לנגב עם חלה תענוג

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בגז בסיר רחב לשים את השמן ולטגן קלות את השום (זהירות לא לשרוף)

  2. להוסיף את הרסק ואת התבלינים והפלפל החריף מלבד הכמון.

  3. להוסיף חצי כוס מים ולערבב.

  4. לבשל רבע שעה את התבלינים על אש נמוכה

  5. בתוספת של עוד כוס וחצי מים.

  6. כעבור רבע שעה של בישול הרוטב האדום להוסיף את הכמון ולערבב.

  7. לבשל עוד 5 דקות ואז להוסיף את הדגים בצורה מסודרת לכל אורך הסיר.

  8. המשך של בישול הדג לעוד 20 דקות.

  9. לא לערבב עם כף לערבב את הסיר על ידי ניעור הסיר כדי שהדג לא יתפרק.

  10. להגיש בצלחת נתח דג ולנגב עם חלה יאמי.

  11. תמיד באהבה❤